over Willem

Misschien wil je eerst meer weten over mij en mijn bedrijf voordat je me inschakelt voor een opdracht. Daarom vind je hier wat achtergrondinformatie, en informatie over de manier waarop ik te werk ga. En ook Met Willem heeft algemene voorwaarden. De kleine lettertjes, zeg maar. Alleen dan niet klein.

Wie is Willem Sieders?

Met mijn jarenlange ervaring ben ik toch jong van geest. In het verleden heb ik verschillende (marketing)communicatiefuncties uitgevoerd, bij uiteenlopende organisaties. Van financiële dienstverlening tot industrie, bij zowel non-profit-instellingen als commerciële organisaties. Meer informatie over mijn professionele achtergrond vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Met Willem is mijn bedrijf. Het is een eenmanszaak en aangezien ik geen personeel in dienst heb, behoor ik tot de steeds groter wordende groep zzp’ers. Vanzelfsprekend ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik ben in het bezit van een VAR-WUO, zodat je als opdrachtgever geen problemen met de Belastingdienst krijgt.

Ik werk voornamelijk op een inspirerende en gezellige werkplek bij Zaal21, een jong ondernemerscollectief in hartje Panningen. Natuurlijk kan ik opdrachten ook op locatie uitvoeren. Mijn actieradius is redelijk groot: van Nijmegen tot Maastricht, van Venlo tot Tilburg. Bovendien heb ik verschillende uitvalsbases, in Zeist, Rotterdam en in de buurt van Zwolle. Dus ook in die regio’s kan ik opdrachten op locatie uitvoeren.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.