met Willem

Willem Sieders, eigenaar met willemAangenaam, met Willem

Mijn naam is Willem Sieders, communicatiemens in hart en nieren, en mijn bedrijf heet Met Willem. Ik help organisaties, die zelf (tijdelijk) onvoldoende kennis of capaciteit hebben, beter te communiceren. Dit doe ik bijvoorbeeld door communicatieplannen op te stellen en door bedrijven tijdelijk te ondersteunen op het gebied van hun communicatie. Maar mijn voornaamste bezigheid is het schrijven van teksten.

Beter communiceren

… is een kwestie van de juiste balans vinden tussen vorm en inhoud, tussen vormgeving en tekst. Beter communiceren is ook een kwestie van een goed plan. Wat wil je vertellen, tegen wie, met welke boodschap? Belangrijke vragen die bepalen hoe je communiceert.

Nu is het niet altijd eenvoudig om een écht goede tekst te schrijven of om een doordacht plan op te zetten. Omdat daarvoor -tijdelijk- de kennis of capaciteit ontbreekt. De oplossing? Een deskundige professional met inlevingsvermogen en voldoende ervaring om tot de kern te komen. Het hoeft dus niet alleen.

Het kan samen… met Willem.

Nieuw: abonnementen

Wil je er zeker van zijn dat de uitingen die jouw klanten zien correct en actueel zijn? Heb je regelmatig behoefte aan ondersteuning op het gebied van communicatie, bijvoorbeeld voor het maken van een nieuwsbrief? Dan is een abonnement een goede keuze voor jouw bedrijf!