Teksten schrijven

Tekst is een belangrijk onderdeel van je zakelijke communicatiemiddelen. Laat het schrijven van teksten nu net mijn grote passie zijn… en zonder te overdrijven durf ik van mezelf zeggen dat ik er nog goed in ben ook. M’n sterke kant is mijn vermogen om de vertaling naar de ontvanger te maken. Bijvoorbeeld van technische producteigenschappen naar concrete klantvoordelen. Wat mij anders maakt dan andere tekstschrijvers is dat ik oog heb voor meer dan puur een mooie tekst. Een tekst moet werken. Punt.

Ik kan je helpen om je zakelijke teksten doeltreffend, overtuigend en correct te schrijven. Dankzij mijn ruime ervaring en brede achtergrond kan ik mij goed in je doelgroep verplaatsen, zodat jouw boodschap écht overkomt.

Ik kan je helpen met de volgende diensten

  • Schrijven
  • Redigeren of herschrijven
  • Corrigeren

In alle gevallen kun je ervan op aan dat je teksten werken. Kijk in mijn portfolio voor een aantal voorbeelden van klanten voor wie ik teksten heb geschreven. Als je vaker teksten nodig hebt, is een abonnement een interessante optie voor je. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.